smakensombaken.blogg.se

God morgon.

Publicerad 2016-02-09 08:54:11 i Allmänt,

Jag har faktiskt inte orkat den här månaden att sitta och ringa runt efter lägenhet. Varje månad när man ringer runt får man samma svar men jag ska gå in efter detta blogginlägg och se om det är nån jag vet är ok att ringa, för annars får man ju precis samma svar överallt.
 
Nellie sover och hon har börjat få mer rutiner. Nu har hon rutin att hon står sig längre på maten under nätterna. Så äter hon vid 10, så står hon sig 4 timmar. Fick mat klockan två i natt och jag trodde hon var hungrig sju i morse (vaknade sex) men hon ville inte ha gröt (verkar inte gilla den) och inte ersättningen men däremot nu vid åtta var hon ju hungrig, så mellan 5-6 timmar står hon sig andra halva delen av natten och jag har märkt detta par nätter nu. Likadant så sover hon ca 11 timmar på natten, så jag ska passa mig för att lägga henne sex på kvällen för då är hon uppe vid fem och jollrar. Igår la jag henne sju och hon vaknade sex, ganska ok faktiskt.
 
Igår skulle jag på löparkursen. Jag är inte läkt än efter bihålorna fast idag mår jag mycket bättre då jag har sovit mycket i natt (kors i taket) känns som om min kropp har blivit mer mottaglig för att sova äntligen. Iaf jag ville inte ge mig igår, fast jag hade ont i huvudet och kände att bihålorna inte var över inflammationen än så skulle jag bara ut och springa. Fast klockan tre-fyra kände jag att förnuftet tog över. Så jag bestämde mig att stå över och det kändes så himla jobbigt men sen fick jag sms av medley att löparkursen var inställd och då gick det upp för mig att jag ändå fick hjälp av min hörgre makt där. Svårt att lyssan på sig själv, verkligen. Ska tillägga att igår så var Elina nästintill blöjfri hela dagen. Ska bli kul att se hur mycket hon vill framåt i det nu.
 
Ingen har missat den här stackars kvinnan som blev påkörd iförrgår och jag tycker det är vidirgt. Jag har bott vid kullagatan som ligger vid hamngatan, vet att dom kör som jävla idioter där. 60 år, det är ju då man ska få den delen av liv som man slutar jobba och njuter av sin sista del. Den som jag själv faktiskt ser fram emot, då barnen flyttat hemifrån och jag och Andreas kan resa osv. Stackars dom som förlorar sin familjemedlem på det sättet och vad mycket man måste skämmas över att vara förälder till ett barn som kör ihjäl en annan människa. Att människan dessutom kan va så dum att tro att man kan sätta sig i en bil och köra påverkad, då är det ju inte många hjärnceller som är i verksamhet innanför pannbenet.
 
Nä det är hemskt hur nära döden kan vara. Jag vet själv. för par år sedan så höll jag och en kollega på att bli påkörda av en ambulans i en korsning. Min kollega körde och såg inte men jag som satt på höger sida hann se, då den kom höger i korsningen, det gick så fort att ingen hade överlevt den krocken om det bara hade handlat om sekunden tidigare. Likadant juldagen -11 då höll jag på få en istapp i huvudet. Jag såg den aldrig så klart men det var precis så jag kände den på luvan av jackan, och smällen vid mina hällar, det for is överallt. Höghus dessutom, den smällen hade jag nog heller inte överlevt. Ja, jag är tacksam att jag har livet förstås men man kan ju inte undervika saker för att man är rädd för att dö heller. Klart att jag är uppmärksam på vart jag går nu när det töar men som att köra bil måste jag lära mig. Jag är ju rädd för att köra men tror ju att mängdträning kommer bota det. Andreas och jag får köra om 2,5 vecka. Nu ska jag göra annat. Tingiling.
 
älskade familj.
 
den här är favoriten av dom jag tog.
 
Så här såg jag ut när vi skulle spela poker i lördags.
 
Nellie Nellie Nellie.
 
Chillar i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela