smakensombaken.blogg.se

Snart så

Publicerad 2016-02-17 08:38:07 i Allmänt,

Snart så har vi haft alla typiska barnsjukdomar här hemma. Maginfluensan först Elina en omgång sen jag och Andreas och sist Nellie. Elina öroninflammation förra månaden och nu ögoninflammation som precis läkt. Nellies feber, båda barnen har haft dunder förkyldningar. Jag och min jävla bihålsinflammation. Just nu känns det som om jag åkt på nånting igen. Det är säkert barnens virus som går över på mig hela tiden. Hade ont i hela kroppen i natt, var genomtäppt och känner i halsen.
 
Iaf så har Elinas ögon inte kletat nånting i dag än och ser det bra ut till lunch så ska vi gå på öppen förskola. Tycker så synd om henne som missar två dagar på dagis. 10 av de 15 timmar hon har i veckan på dagis. En positiv sak har kommit ur det och det är att hon har fått vara blöfri mycket hemma. Hon till och med är torr på nätterna. Fast hon får ha blöja då. Jag testade vara ute med henne i en timme utan blöja igår och det gick väldigt bra. Hon till och med gick och bajsade på pottan, bara sådär. För nummer två har hon svårt att hinna till toaletten med. Jag uppmuntrar ju henne såklart i alla lägen. Så tänkte prata med dagis i morgon och bestämma att hon får vara utan blöja nästa vecka på dagis. Dom får ju såklart ta på henne blöja utomhus ett tag till. Och om vi ska på öppen förskola idag så ska hon få vara blöjfri med. Det är bara ta med ombyten. Spännande att det har gått så fort!
 
Lilla Elina. På ett halvår har hon slutat med välling, napp, haklapp och vi försöker inte ge burkmat heller. Jag har varit väldigt bekväm när det gäller burkmat. Skönt att ha något lätt att ge henne när vi äter sånt som hon inte gillar. Men har känt att hon börjar bli för stor för det. Jag ser också att hon blir mer och mer flicka i sina drag. Nä nu ska jag njut av lugnet en stund. Elina leker och Nellie sover. Tingiling.
 
2 åre sedan.
 
Ett år sedan.
 
6 månader sedan.
 
Tycker jag ser skillnad på dom två sista. Lillstora tjejen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela