smakensombaken.blogg.se

Brr...

Publicerad 2016-01-06 09:19:57 i Allmänt,

Oj vad det är kallt!! Idag är den en sån dag jag inte tänker ta ut barnen. Nellie är dessutom lite småfebrig. Märkte att det inte stod rätt till med henne redan igår kväll och nu på morgonen märkte Andreas att hon var varm. En del barn brukar ju få något som kallas tre dagar feber, kanske är det tänderna som är på gång eller är hon kanske bara allmänt dålig. Elina är väldigt frisk däremot och jag tycker synd om henne som inte varit på dagis den den 14:oende. 6 dagar kvar och hon får leka av sig igen med andra barn. Iofs kommer mina syskonbarn hit idag men det är inte samma sak. Dom är ju stora och tycker hon är jobbig. Ibland leker Theo väldigt bra med henne men dom är som syskon och ni vet ju hur det är.
 
Förövrigt så är det skönt att ta det lugnt hemma nu. Vi var iväg i Oxelösund mån-tisdag. Jättemysigt att få träffa Malin, Nicklas och deras bebis Vidar. Vi ses för sällan och jag är också glad att har fått träffa andra Malin som bor i Tyskland. Vi pratar om att jag ska hälsa på där. I så fall i slutet av februari. Funderar på om jag ska sluta amma då i så fall för då har jag ammat Nellie i 6 månader. Jag gillar ju inte att amma och vill inte egentligen pga jag blir låst osv. samtidigt så vill jag för att jag tycker det är viktigt. Men nej jag tycker inte det är mysigt t.ex. Nellie drar gärna i kläder och hår nu. Det är mysigare att leka och busa med henne i så fall. Tar ju en dag i taget så vi får se hur långt jag orkar. Har iaf inte behövt ge ersättning sedan en vecka tillbaka snart så det känns som det fungerar väldigt bra just nu. Gav en gång men då ville hon inte ha.
 
Jag bröt mitt nyårslöfte igår faktiskt. Åt fikabröd och chocklad sen på kvällen. Men jag står fast vid att jag inte ska köpa lösgodis. Det bästa är att ta en sak i taget och nu har jag tränat tre pass sedan i lördags. Jag tror det är svårt för mig att vara strikt på vad jag äter ofs pga amningen med men ska verkligen försöka bryta mina mönster. Har märkt att så fort min kropp försöker gå ner i vikt så skriker hungern. Många kvinnor tappar kilon pga amingen men min kropp jobbar hårt på att behålla extra kilorna som reserv. Jag har sagt det hela tiden att så fort jag slutar amma kommer jag rasa ner och ja klart att det påverkar att jag egentligen inte vill amma med men inte så mycket att jag slutar. Vi får se hur det går, så viktig är inte vikten men ni ska veta att jag längtar enormt mycket efter att få komma i ett par jeans igen eller några av mina favoritkläder. Nu ska jag klä på min innan Tom kommer med barnen. Tingling.
 
Nyårsafton.
 
Nyårsdagen.
 
I lördags.
 
I söndags.
 
I måndags.
 
I tisdags.
 
Igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela