smakensombaken.blogg.se

Heeeeeeej.

Publicerad 2016-01-10 17:12:12 i Allmänt,

Vilken slappdag idag! Eller ja jag har varit på yoga annars har vi bara slappat. Hela familjen hängde inne på Elinas rum ett tag, supermysigt. I morgon börjar Andreas jobba igen efter ha varit hemma sedan den 20:e (magsjukan kom då) Det känns lite sådär för vi har haft det så himla mysigt sista veckorna, fast vi varit så mycket ihop så har vi inte rykt ihop massor som det lätt kan bli när man är med varandra mycket. Igår låg vi till och med och kramas framför en jättelång film, jag och Andreas. Ni som har barn vet ju hur det när man väl får egentid och hur lätt det är att glömma bort att vårda relationen till varandra. I mitt och Andreas fall så märks det att vi mår båda bättre när vi får träna så då är det viktigt att låta det ge tid.
 
Yogan gick bra idag iaf. Jag var lite nervös att jag skulle fisa då jag helt otippat råkade fisa sist då Nellie låg i magen. Jag är bullrig i magen sen igår så jag tyckte det var jobbigt att ta mig till yogan och nej jag fes inte haha. Men ni som inte har yogat tidigare ska veta att det är tuffare än vad man tror. Mitt mål är att gå en gång i veckan sen när den nya terminen startar vecka 5.
 
Barnen mår bra här hemma tror jag. Blev så paff igår att Elina bara ville vara i simhallen knappt en timme. Dagen innan var vi på busfabriken och Elina har lärt sig hoppa, så som hon har tränat!!! Nellie i sin tur så nära nu på att lära sig att vända och när hon väl ligger på mage så gör hon allt hon kan för att komma upp i krypostion. Tycker synd om henne för hon viftar hej vilt med händerna när hon inte kommer upp. Annars är hon på gång, lägger ner sitt huvud neråt och pressar med rumpan upp. Om jag tycker det är bra? njaaa... alltså jag hade hoppats det skullle dröja långt innan hon kryper med tanken på den här -stoppa saker i munnen fasen. Men det är bara ta en dag och rensa så gott jag kan och sen aldrig lämna henne i ett rum. Det är det ända jag känner kommer bli tufft.
 
Det märks förövrigt att min och Elinas relation blir bättre när vi gör saker. Tänkte på det idag att man aldrig vet när det brister som förälder. I morse kände jag mig jättelugn och harmonisk så började Elina säga: Jag vill dra dig i håret och jag förklarade flera gånger att så gör man inte och då blir jag ledsen pga det gör. Och ni kan ju gissa vad Elina gjorde? Mmm.. jag blev ju såklart arg! så kunde vi le lite åt det tillsammans jag och Andreas, det där med att man tycker att man är lugn, sansad, på bra humör så kommer trotsen!
 
Snart ska vi äta. Andreas har lagt om kosten så han räknar kalorier. Jag försöker med äta nyttigt. Åt onyttigt både tis, ons och torsdag. Inget lösgodis iaf och det står jag fast vid att jag inte ska handla. Det blev fikabröd, chocklad och glass som slank ner i magen under dom dagarna. Man kan inte vara bäst på allt och det bästa man kan göra mot sig själv är att ta en dag i taget. Tingiling.
 
Nellie gillade att åka bil.
 
Elina hoppade på busfabriken.
 
Elina läser bok för Nellie.
 
Häromdan provade Elina dräkter på biblioteket.
 
Nellie blev nöjd när hon fick tag i min näsa.
 
Några av böckerna vi lånade på biblioteket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela