smakensombaken.blogg.se

Jävla bihålor.

Publicerad 2016-01-31 17:21:16 i Allmänt,

Det är fan 1,5 vecka sedan min bihålsinflammation bröt ut och ni ska inte tro att det är det minsta bättre. Snarare tvärtom. Igår köpte jag ett näspray med kortison i och det gör så jävla ont framåt eftermiddagar/kvällar att inte ens en kombination på panodil och iprin hjälper. Det värsta är att min löparkurs börjar i morgon. Om det hindrar mig? NEJ, gör det mig lite knäpp? Mmm.. kanske men sen vet man ju inte om det blir direkt träning första gången. Vi kanske bara ska gå genom teknik osv, så jag måste ju iaf gå dit och se då hur det blir och hur det känns.
 
Igår började jag något som heter äggfasta. Man äter ägg, smör och majonäs i 5 dagar, sen strikt LCHF i 5 dagar och äggfasta i ytterligare 5 dagar. Jorå jag tror på detta och det är kul att få prova något nytt. Började i måndags med LCHF och då stod morgonvikt på 67 kg, igår stod den på 65,5 kg och efter en dag fastande 64,9. Jag ammar ju inte längre så nu får jag mixa med min kropp bäst jag vill. Men jag har mjölk kvar fast jag inte ammat sedan i onsdag. Svider lite då och då i tuttarna men inte så det stockar sig som för par dagar sedan. Det är ny erfaranhet för mig för med Elina så slutade ju aminingen bokstavligt bara att fungera.
 
I morgon är en ny månad. Jag ser fram emot massa saker. Löparkursen, yogan, att Andreas får börja övningsköra med mig i slutet av månaden, vi kommer få veta skatten i slutet av februari (tror vi fick det förra året) Jag ser fram emot att ta med barnen mer på öppen förskola, tappa lite i vikt så jag kommer i jeans igenn. Ska söka lägenheter nu i veckan, samt kolla lite efter jobb. Jorå så det händer saker framöver, samtidigt försöker jag ta vara på tiden.
 
Idag har Nina varit här med sina flickor. Det har varit väldigt trevligt och inte alls så mycket bråk. Mest på slutet när alla var trötta. Man märker att Molly som äldst har börjat växa ifrån den nivån Elina och Agnes är på. Jättefina tjejer, kul att se hur dom växer och Agnes som är 18 dagar äldre än Elina (dom var beräknade med 5 dagars mellanrum) Hon är iaf säkert minst 5 cm längre än Elina. Tiden flyger iväg och vi satt här förut och kollade på bilder, jag Elina och Andreas. Ska lägga upp bilder från idag. Tingiling.
 
Häng i köket.
 
Haha så söt Agnes.
 
Mycket pyssel i köket.
 
För 10 månader sedan. Agnes har nog förändrats mest.
 
Nellie har med hängt i köket idag.
 
och på golvet, hon vill verkligen kunna krypa men det dröjer ett tag till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela