smakensombaken.blogg.se

God morgon.

Publicerad 2016-07-03 06:12:29 i Allmänt,

Jag kör ett 12 dagars pass på jobbet och märker att min kropp är helt inställt på att klockan ringer 05.00. Nu börjar jag en timme senare och ska egentligen inte gå upp förens klockan sex och ändå vaknar jag pigg precis exakt 05.00. Det är ändå skönt att få sitta en stund och dricka kaffe i lugn och ro. Igår vaknade Nellie 05.10 och hon har hållt på att vakna jättetidigt nu i en vecka igen. Ibland redan vid 04.40. Tycker synd om Andreas.
 
Annars är det bra med oss. Jag går på semester om 2 veckor vilket jag ser fram emot. Inte för att vi ska göra något jättespecielt men det ska bli skönt att bara vara. Vi var ju på kolmården förra söndagen. Det var jättebra. Elina älskade karusellerna på bamses värld. Vi var där i 2,5 timme och för Elinas skulle kunde vi nog ha vart där i 2 timmar till typ. Jag har sagt till Andreas att jag tycker man ska ha 2 dagars biljetter dit då man kan vara på samma ställen ett tag. Komården har ju världens lekplats, utöver djuren/bamses värld och karusellerna. Jag har varit där par gånger nu men ändå har jag inte sett sälarna t.ex osv. skulle lätt vilja se mer uppvisningar av djuren med.
 
Igår hade Elina jeans på sig för första gången på ett tag. Helt plötslig sog hon så "vuxen ut" och lång. Sättet hon pratar på med är ju som en liten mini vuxen.Hon låg brevid mig nu när jag vaknar. Kommit in i par nätter nu och hon måste vara väldigt tyst och snabbt för jag och Andreas vaknar inte längre. Iaf hon var så vacker där hon låg brevid mig. Mitt mamma hjärta smälter varje dag för dom. Älskar att komma hem frå¨n jobbet och Nellie blir glad som en liten hund. Igår attackerade båda mig med kramar och Andreas hade gjort kladdkaka.
 
Det går så himla fort. Konstigt det där man väntar och väntar på ett barn i magen och det känns som en evighet. Sen när barnet är fött så går det så himla fort det där första året. Om 2 månader går Nellie på dagis. Hon kommer att älska dagis så jag är inte det minsta orolig att det ska vara jobbigt. Nu vaknade Andreas och Nellie utan att jag märkte då jag lyssnar på musik. Ska gå och umgås. Tingiling
 
 
Elina igår.
 
Nellie igår.
 
Världens perfektaste kladdkaka.
 
Nina i fredags.
 
Elina och Agnes.
 
Treon
 
Gubbarna.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela