smakensombaken.blogg.se

Insidan ut

Publicerad 2016-06-25 17:21:58 i Allmänt,

Idag fyller våran Elina 3 år. Hon har vuxit så mycket bara på par månader. Frågar varför ofta om man säger nej till exempel, vilket är vädligt bra. Jag blir ju lycklig av alla saker hon säger och över att se hur hon utvecklas, sådär som en 3-åring bara kan. Hon är precis som Nellie våran starkaste förälske i livet. Svårt att förstå att en så liten person kan få en att älska så mycket från första stund man möter varandra.
 
Vi har haft en lugn födelsedag för henne. Hon har varit lite ledsen när jag fick förklara för henne för par dagar sedan att det inte skulle vara kalas på hennes födelsedag för att alla är bortresta. Syrran och dom, samt farmor och farfar, dom kommer på onsdag och firar. Syrran och hennes familj har ringt och sagt grattis och Matilda och Coffe ringde i morse. Jag bestämde iaf då när jag märkte att hon blev lite besviken, att vi ska åka till kolmården i morgon. Tyvärr ser det ut som om att det ska regna men tänker hålla en tumme ändå att prognosen ändras till i morgon bitti.
 
Elina började dagen med att öpnna packet, vi har bland annat gjort tårta, varit ute, plockat smultron och så har vi faktiskt badat bubbelbad i vårt föreningshus. Vi har bott här i 2,5 år men aldrig utnjyttat det, så det var verkligen på tiden. Nu har Matilda och Coffee kommit och vi ska umgås ikväll. Lägger upp lite bilder på Elina ifrån idag. Tingling.
 
Att ta en bild var inte det lättaste.
 
Det var svårt att stå still.
 
Ivrig att få öpnna packet.
 
Öpnnar packet.
 
Koncentrerad i sina nya saker.
 
Blev så här glad av sina örhängen.
 
Och så fick jag till den här vackra bilden.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela