smakensombaken.blogg.se

Här händer grejer.

Publicerad 2016-03-05 12:11:26 i Allmänt,

Det känns som om man säger att det inte är så mycket på helgerna för oss men sen när jag tänker efter är det full rulle. I torsdags när Andreas kom hem stack jag iväg på yoga och simmade. Igår övningskörde vi, var ute i Malmslätt och hälsade på en kollega och sen på kvällen kom Matilda och Coffe. Nu på förrmidagen har jag varit på stan en sväng med Nellie och Andreas är med Elina. Jag ska fråga honom om han vill handla efter lunch i stället för i morgon. Jag ska iaf få in ett pass med löpning idag och vi ska övninsköra senare i eftermiddag. I morgon förmiddag ska Andreas träna och jag ska försöka boka in mig på ett pass på kvällen, eller om jag går på yogan i morgon med, jag vet inte än. Ja så ni fattar, vårt liv är som ett pussel men det går väldigt bra.
 
Jag övningskörde för första gången på ett år och nio månader igår. Det gick bra, vi krypkörde, panikbromsa, körde åttor och backade lite grann. En del av mig hatar att köra bil samtidigt så tycker jag det är kul och jäkligt viktigt att jag tar det körkortet. Den anledningen egentligen för att jag inte gillar att köra är ju för att det är mycket att ha koll på och det är jobbigt när man inte kan så ja jag tror ju att det blir lättare när jag kört ett tag.
 
Nellie är så himla rolig. I måndags var min vän Sara barnvakt, i onsdags var Matilda barnvakt och igår farmor och farfar. Varenda gång jag har lämnat ifrån henne har hon skitit ner sig. Kul Nellie, att du sätter ribban för dom som ska passa dig... Annars går det bra att lämna ifrån henne, hon grät iofs igår men det var nog bara för att hon inte träffat farmor och farfar på ett tag och så kanske lite trött på det. Jag är jättetacksam att jag har en sån fin omgivning och att dom inte är så känsliga för bajsblöjor fast den lilla gullisen skiter ner sig.
 
Nä nu ska jag ladda för att dra ut och springa i Ryd. Har inte sprungit femman sen sommaren -14 men nu ska jag inte köra hela det snabbaste jag kan utan nu handlar det om intervallträning. Längtar tills hormorna i kroppen går ur. Jag har fortfarande mjölk kvar fast jag slutade amma Nellie för snart 6 veckor sen och ingen mens heller som dykt upp. Funderar på att ringa på måndag för att kolla om man kan få hjälp att få igen mensen, kanske mjölken sinar helt då med! Ha det bra gott folk. Tingiling.
 
Älskade lilla Elina.
 
Mina flickor.
 
Nellie i morse.
 
Jag trött men nöjd över allt som är på gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela