smakensombaken.blogg.se

Sinnesrobönen.

Publicerad 2016-03-30 12:39:39 i Allmänt,

Jag fick använda mig mycket av sinnesrobönen efter förra torsdagen då jag hade möte med min chef. Hon gav mig ett schema ute i Ljungsbro från 06.00 på morgonen till 15.00. Det kändes så himla tufft med tanken på att jag inte har körkort eller att det inte går några smidiga bussar härifrån T1. Jag mådde dåligt av att tänka på att behöva gå upp klockan 4, komma hem 12 timmar senare, fortsätta att orka övningsköra, plugga, vara mamma, flickvän och kanske få in egentid/träning. Jag brukar dessutom behöva mellan 8-9 timmar sömn på det pga mitt jobb är fysisk krävande.
 
Iaf så kände jag att jag inte kunde göra så mycket mer än att acceptera det kan inte kan förändra och förändra det jag kan. Var först inne på att jag skulle cykla då det ger gratis motion och sparar pengar. Men det tog mig 55 minuter att cykla så jag förstod nånstans att det skulle driva mig till vansinne de dagar det blåser (det är raksträcka vid öppna fält 7,5 km) och totalt 1,5 mil till Ljungsbroskolan. Ja det kändes tufft med tanken på hur mycket jag sett fram emot att börja jobba igen och efter 5,5 år på företaget så hade jag ett schema jag trivdes med sista 3 år.
 
Jag har ju velat ett tag att städa på sjukhuset. Det ville jag redan innan jag blev gravid med Nellie men kände inte att det var läge att söka då jag visste att vi skulle ha ett barn till. I höstas fick jag veta att min före detta chef jobbar på sjukhuset och sen fick en vän till mig som jobbade på samma företag som mig jobb där uppe med. Så jag hörde av mig till min f.d chef och Mikaela som fick jobb där uppe har också pushat mig jättemycket.
 
Igår iaf så fick jag jobb. Först hade det blivit missförstånd och dom hade ringt fel Nina men tills sist efter lunch så fick vi tag i varandra. Så nu i morgon ska jag skriva på papper och efter det ska jag säga upp mig. Jag är så himla lättad. Sen kommer jag få gå ner i procent men det gör mig inget. Man kan inte få allt och är det något man vill får man offra sig lite. Jag kanske kommer kunna gå upp i tid så småning om. Jag tycker ju det är kul med kundkontakt och jag har inget emot att vara lokalvårdare. Så småning om vill jag utvecklas men just nu vill jag ha fokus på körkortet och mitt privatliv. Det känns som om allting landar bra, t,ex att jag går ner i tid ger att jag kan ta körkortet lättare och flickorna är så små så det känns ok att ha mindre timmar jobb just nu.
 
Jag tror att man fixar mycket i livet med rätt inställning och även om allt inte blir som man vill så underlättar det att t.ex som i mitt fall tänka på sinnesro bönen. Nu ska jag se till att ha lite mer sinnesrobön i att övningsköra för där tar verkligen pessimisten tag i mig ofrivilligt. Tycker det är läskigt att köra bil men försöker ha tillit att allting ordnar sig och än så länge går det i rätt riktning. Lägger upp lite familjebilder från att vi var ute och lekte häromdan. Tingling.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela