smakensombaken.blogg.se

Det var längesen.

Publicerad 2016-05-27 14:37:04 i Allmänt,

Oj hörrni nästan en månad sedan jag bloggade. Det har väl inte hänt allt för mycket sedan dess. Livet rullar på som vanligt. Det mesta i livet är ganska bra faktiskt. Jag har känt mer och mer att vi i familjen, dvs jag, Andreas, Elina och Nellie har fått ett starkare band till varandra. Elina var den som förde oss samman men Nellie gav oss en helhet. Ändå kan jag tänka mig en till men det hänger lite på Andreas och jag förstår om han inte känner för en till. Det är ju trots allt inte bara att gå och skaffa sig en unge hur som helst. Det är nog lika lätt att göra dom som ansvaret är stort.
 
Nellie utvecklas såklart i världens fart. Hon har nyligen fått 4 tänder som brutit genom. Man jämnför ju en del med Elina och ja, Nellie är mycket lugnare som person. Det gör ju att man blir lite mer nyffiken av sig om hur hon kommer utvecklas. Syrran sa en bra grej om Elina för ett tag sen. Att Elina har känslorna utan på kroppen. Det tycker jag är ett väldigt bra sätt att utrycka det på. Jag mer åt det hållet med som person och Andreas är lugnare, pecis som Nellie.
 
Sen jag skrev sist har Andreas fyllt 30 år. Av mig fick han en calvin klein klocka och av hans familj fick han fallskärmshopp. Det var kul att få se honom få en av sina drömmar uppfyllda. Hela den här månaden har gått jättefort. Det är nästan lite konstigt att det är semestertider snart. Från början hade jag inte tänkt ta semester men ångrade mig. Skulle vara hur mysigt som helst att få vara ledig par veckor. Jag har iaf sökt för 3 veckor.
 
Nu ska jag baka chockladbollar med Elina. Hon kommer in hit och försöker prata med mej medans jag skriver här. Så säger hon: Du pratar så tråkigt! så går hon sin väg! Om 1,5 timme kommer Elinas kusiner hit med. Kan tänka mig att chockladbollar uppskattas av dom! Tingiling.
 
Älskade Elina.
 
Utgullig som katt blev hon.
 
mamman njuter av lukta in pussar.
 
Tjejerna badar.
 
Jag och Nellie.
 
Mys i soffan.
 
Nellie vägrar numera sova.
 
men ibland så slocknar hon trots allt.
 
Så här såg Andreas ut innan han hoppade föresten.
 
och här landar han men det ser man tyvärr inte så bra.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela