smakensombaken.blogg.se

Tudil.

Publicerad 2017-02-02 14:21:00 i Allmänt,

Gud så skönt att inte jobba. Jag kan inte i hela min värd förstå hur jag skulle ha klarat det din kropp säger ifrån så mycket. Det är också tufft när Nellie sjunger varenda natt och väcker oss konstant. Häromnatten kom Elina till våran säng klockan 12, olyckligtvis hade jag somnat sent, runt 11 och så väckte Nellie mig minst 4 gånger och så skulle hon upp klockan 5 på morgon usch så slut jag var och snart har vi en bebis på detta haha
 
Jag åkte på massa sammandragningar i söndags, måndags. Blev  lite nogig när jag dessutom både fick mensvärk, ryggvärk och var tvungen att springa på toa 6 gånger. Kroppen brukar vilja skita massa inför förlossningen så jag blev orolig att det inte  var bra men sen lugnade jag mig tills igår då barnmorskan sa att det absolut inte är ett bra tecken. Så nu måste jag vila extra, det kunde bero på urinvärksinfektion som jag får svar på i morgon och jag misstänker det är för jag har fortfarande ont. Men jag gick en mil i söndags och i måndags morse så jag vet ju inte om det påverkade men sammandragningar var ganska kraftiga faktiskt.
 
Så fick jag se henne igår på ultraljud. Vi pratade om att hon har väldigt smalt huvud och jag kunde verkligen se faktiskt att hon kommer bli lik Nellie i ansiktet. Jag hade gissat på att hon skulle väga omkring 1.7 eftersom när jag föjt apparna med mina andra två så har dom vägt omkring 200-300 gram mindre. Men den här tjejen vägde ca 2.037 och barnmorskan sa då också att hon hade vägt mer om hennes huvud hade varit mer runt. Hon beräknade att lilltjejen skulle väga ca 3.7 vid bf  Elina kom ut 10 dagar efter bf, vägde 3.5 och Nellie 5 dagar efter, vägde 3.4. Jag som hela tiden tänkt att jag ska gå över tiden känner nu alltså att det inte nödvändigtvis kommer att bli så. Det är 8 veckor kvar i morgon och det känns lite konstigt i mig att om 5 veckor räknas hon som fullgången, plus att hon kommer väga då omrking 3.1 kg faktiskt.
 
Jomen nu längtar jag mycket efter henne. Det är nyttigt att längta såhär. Ser verkligen fram emot allt fast. Även om könet är avslöjat och att hon troligtvis blir lik Nellie så är det ändå själva personen man är nyffiken på. Den ända nackdelen faktiskt med att vi ska ha en till är ekonomin. Det är världens skillnad från att vi var 3 personer, där Andreas låg ute på jobb och jag arbetade heltid. Nu så kommer jag ha mamma penning på en 75 procentig tjänst och Andreas va hemma mycket när hon födds. Men man klarar sig alltid och vi är verkligen inte fattiga men som sagt det är annorlunda och vi kommer dessutom vara 5 personer på det. Pengar är inte allt och jag ser det mer som en sak att se fram emot sen. Att försöka skaffa heltidtjänst spara pengar börja göra resor med familj osv. Elina som ska ev få börja nån fritidsaktivitet på hösten med om vi får plats. Hoppas på nån simlekgrupp eller gymnastik. Sånt ska bli kul sen att se vad tjejerna så småning om får för hobby osv. Tingling.
 
I lördags var det babyshower för fina Sabbe
 
Bild som Rim tog
 
Jättegod tårta lagom söt och väldigt fin eller hur?
 
Dan efter åkte jag på kalas med dessa 3, Elina förövrigt säger så himla mycket roligt nu dom här dagarna, verkligen så man blir lycklig av att få vara i hennes värld.
 
tänk så fort tiden gott när man ser tillbaka! Här är Nellie kanske 1 månad
 
Här har vi en kelgris iaf. Elina var aldrig så mycket för att kramas sådär när hon var liten. Hon hade väl helt enkelt för bråttom med att växa. På tal om det så tror jag Nellie har det med. Hon vill försöka ta på sig pyjamas, blöja själv, får inte ge henne dricka i pipmugg eller mata henne längre, bara ibland haha hon försöker kissa på pottan lite då och då med min lillstora tjej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela