smakensombaken.blogg.se

Okey...

Publicerad 2017-01-17 14:55:54 i Allmänt,

Snacka om att ha blivit blödig. Kan inte lyssna på youtbe eller några lugna låtar, absolut inte dom som har något med nostalgi att göra. Jag minns när jag väntade Nellie och lyssnade på Adele och började stortjuta för att jag började tänka på Cicci. Det är en sak att ha sorg och gå på begravining och en helt annan att bli väckt känslomässigt av en låt.
 
På tal om henne så pratade jag och syrran om att syrran hade hittat bilder på henne. Det var i lördags och jag och Elina skulle klippa hos en tjej som senare hade samma ovanliga efternamn som Cicci.  När jag senare tänkte på det och barndomsminnen kunde jag såklart inte låta bli berörd av att jag väntar min tredje flicka, då Cicci var min extra syster. Syrran och Cicci gjorde ju allt sånt där man kan tänka sig göra på en lillasyster dvs. exempel tog hål näsan på mig, använde mig som sminkdocka, lärde mig simma genom släppa mig på djupt vatten, satte tamponger i öronen på våran hund för att reta mig, tjata om att bli pillad i håret och körde med mig. Jag minns allt från mysiga mornar med marmelad/ost mackor till den goda potatismosen osv. Sen hade jag ingen kontakt med Cicci de sista 10 år innan hon dog sommaren -14 men hon lever verkligen kvar bland hjärtan och minnen i mitt liv.
 
Okey här sitter jag iaf och jag har inte gjort det jag hade tänkt. Jo några viktiga köp på stan. Skulle ha pluggat lite på körkortet men fastnade med annat. Pluggade faktiskt hela dagen igår. Ärligt ibland kör jag jättebra och ibland jättedåligt. Jag pendlar mellan att vilja låta det ta den tid det tar till att vilja sätta fort och råplugga och köra alla möjligheter som går. Samtidigt kanske Andreas ska ligga ute på jobb vilket gör att jag inte vill sätta press. Sen om jag sätter press och ändå inte hinner innan hon kommer, ja alltså det är lite av en risk. Jag har iaf bokat risk 1an nu och ska ta ett beslut innan söndag har jag tänkt hur jag ska göra.
 
Jo hörrni jag skrattar lite när jag tittar tillbaka på bilder när Elina föddes. Ska köra lite tillbaka blickar med bilder nu. Snacka om förändring sen hon kom till världen. När hon klippte sig härom dan kunde jag nästan ana hur hon kommer se ut som vuxen min vacka törnrosa och Nellie som blommar, inte alls lik den bebis vi fick för snart 17 månader sedan. Tingiling.
 
Titta så stolt och sliten han var min älskling
 
Vi tyckte Elina va det vackraste på jorden. Och ändå hade hon gått boxningmatch så näsan var sne med guls prickar på, rödflammig med röda märken i pannan och blod i hela huvudet som satt fast som lim.
 
Som ni förstår så tyckte Elina inte ci car specielt roliga som gav hennes första bad i handfatet.
 
Reaktionen haha stackars unge jag förstår henne
 
en av mina favritbilder från den sommaren
 
och den här säger sig själv haha kolla så inte road hon är Elina
 
medans Malin var den roligaste tjejen på jorden.
 
6 månader och dom där ögonen fick oss smälta varje dag.
 
första bilden på oss bortsätt bb bilden
 
Kolla så himla gulligt alltså 8 månader
 
och dessa blå ögon.
 
10 månader.
 
Ett år i lugg och lik både pappa och Nellie här skulle jag säga.
 
Älskar denna bild.
 
Och denna
 
 
Elina började dagis.
 
oktober och hon lyste som solen
 
blev en riktig buse.
 
vintern kom och denna underbara kvinna kom in våra liv. Förstå att mina barn väljer Matilda före mig i nästan alla lägen. Som när Matilda kom till dagis på Lucia haha men det får dom såklart med allt förståelse och rätt <3
 
Nellie fanns i magen här
 
Våren
 
Turkiet
 
kärlek
 
ännu mer kärlek
 
2 år.
 
när Nellie föddes
 
Stolthet
 
hösten 15
 
2.5 år
 
Våren -16
 
 
3 år
 
Hösten -16
 
och 3,5 år
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela