smakensombaken.blogg.se

Man lär sig hela tiden

Publicerad 2017-06-30 18:44:00 i Allmänt,

Jag trodde seriöst inte att man kunde ha maginfluensa mitt i sommaren men jo, det kan man. Dessutom kan man ha maginfluensa utan att kräkas eller diarre, läste det på 1177 idag. Jag fick feber, illamående, muskelvärk, ont i magen i stället och Andreas har feber nu, samt illamående och ont i magen. Elina däremot har blivit rätt dålig. Kräkts, dålig i magen, feber och väldigt långdragen influensa. Hon brukar bli bra inom ett dygn men har mu varit dålig i 2.5 dygn. Alice med fick sej en omgång men mår bättre nu. Nellie har klarat sig än sålänge! Jag har precis blivit av med min ögoninflammation med så det känns skönt, hade ont i halsen och rethosta som försvann nu med och även kunnat känna smak igen ordentligt. Hoppas Elina ska må bättre i morgon. 
 
Jo Andreas går på semester idag. Tänker att det var tur att vi inte bokade det där med bråvalla som vi skulle ha gått på idag med tanken på att vi blivit dåliga och vädret dessutom. Alice skulle ha tagit 3 månaders sprutan igår men blev uppskjutet till den 10:e, samma dag som Noah. Ska bli kul att jämnföra dom. Noah är 9 dagar yngre. Först när han föddes gick han ner i vikt men sen bara inom 5-6 veckor gick han upp så mycket att han nästan var 1 kg större än Alice. Det var i samma veva som jag började ge Alice flaksan då hon aldrig var mätt och nöjd så nu har hon lagt på sig en del.
 
Jag ammar fortfarande henne och ibland vill jag sluta när jag märker att vi kämpar massor i onödan men ibland vissa dagar går det bättre. Ibland tänker jag för vems skull kämpar jag för? Om jag ammar henne 4 gånger på 2 timmar och hon inte är nöjd förens hon får flaskan är det då värt att kämpa? Det kostar tid och tålamod som jag inte kan ge när jag har 2 barn till och dessutom gör det ju ont i mig att hon inte blir nöjd. Deltidsamningen blir ju frustrerande då jag aldrig vet om det går bra eller inte, utan det är som en berg och dal bana som jag inte har koll över. Det är en separation att sluta amma men samtidigt kommer jag ändå förr eller senare få möta den men jag får en bra träning nu på att ta en dag i taget. Det är så lätt att hamna där att man vill ha kontroll och koll på allt. Det är inte alltid lätt men tänker ofta på det där: Att acceptera det man inte kan förändra och förändra det man kan. Däremot ogillar jag när jag hamnar i situationer där jag reagerar i stället för agera, det leder sällan till förbättring. Nu ska jag spela sims 4. Har aldrig kört det innan så jättekul att jag tills sist 15 år senare provar! Tingiling
 
 
Alice kommer alltid ha två systrar som gör allt för att finnas där. Dom bråkar fortfarande om vem som ska hålla i henne ibland och släpper paddan för att vilja vara med henne eller lägger sig brevid, ger henne nappen osv. För övrigt har Alice börjat medveten greppa nu efter saker, så himla kul!
 
Såhär gillar hon att ligga nu. Jättenyffiken på omgivningen.
 
Tjejerna på väg till dagis i onsdags.
 
Precis innan lämningen.
 
I måndags fick vi hem denna från libero. Samlat ihop koder till den, tycker det är kul med utklädningskläder.
 
Nellie med ville prova, ska samla ihop till en turkros med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela