smakensombaken.blogg.se

Godnatt typ.

Publicerad 2017-03-06 20:05:00 i Allmänt,

Måndag och Andreas har kommit hem igen i veckorna och idag kände jag att det var skönt. Först tog det tid att komma hem från dagis och väl hemma med tjejerna så tjöt en i sitt rum, en stod och drog mig byxorna, samtidigt som jag panerade laxen, kände bebis sparka mot revbenen, kissnödig och ringde upp Matilda av misstag i fickan. Men inga utbrott från Elina idag så jag känner att det har gett resultat i att jag har skärpt till mig som förälder. Det är en utmaning att vara förälder ibland men så mycket kärlek det ger. Älskar att se t.ex Andreas busa med barnen som ikväll, och Elina blir lycklig över såna enkla saker som att få hjälpa till hemma, eller prova att klippa upp saker med saxen själv och Nellie som bubblar på om allt och inget för att hon lärt sig att prata.
 
Idag var jag hos bm. Hon har inte fixerat sig i magen men ligger redo neråt. Hade några tecken i ons-fredag att förlossningen är inom par veckor men man kan ju aldrig säga exakt, 25 dagar kvar till bf. Vi har inte köpt skötbord än, inte overoll,bröstpump eller amningsbh. Vi har fortfarande bilbarnstolen att hämta ut och jag har inte packat bb väskan än. Ska försöka ha hälften av det nämnda gjort innan helgens slut.
 
Känslomässigt vet jag inte om jag är redo, blir man någonsin det? Rädlsan är iaf borta. Ett tag kände jag mig livrädd när jag tänkte på hur ont det gjorde att föda Nellie. Jag har också känt mig rädd att inte få plats i Lkpg och att bli tvingad födda i bilen till Nkpg, rädd att moderkakan ska lossna eller att hon ska fastna på vägen ut och bli skadad men allt det där är borta nu. Känner inget motstånd alls inför förlossningen, ibland blir jag jättelycklig och peddad över att föda ,ibland känner jag absolut ingenting, ibland att det ska bli jobbigt att börja om och ibland jättelycklig över att få börja om. Nyffiken på när hon kommer, hur hon ser ut och reaktionen från Elina och Nellie. Det är en mäktig känsla att föda, att få upp bebisen på bröstet, när jag tänker på det så längtar jag så det gör ont. Aldrig att man någonsin känner sig så rik som man gör när man ska lämna bb för att åka hem med en ny familjemedlem. Jag längtar så det gör ont. Ska bjuda lite på bilder från helgen, gick inte så bra att fota dom men alla bilder behöver ju heller inte vara perfekta.
 
 
Köpt dom här fina klänningarna för 79 kr på hm. Skulle det finnas i min storlek hade jag köpt direkt.
Älskar mörkblåa klänningar och med vita fjärilar på är så mig faktiskt.
 
Nellie vill exakt allt som Elina vill även när hon är för liten som med sparkcykeln.
 
Älskar att åka, hon tröttnar aldrig och blivit så duktig på att klättra själv.
 
Elina ordnar innför en bjudning.
 
Här är Nellie extrem lycklig över att Elina vill gunga med henne, hon blev jätteledsen när Elina inte ville.
Svårt att förklara för en 1,5 åring att syrran ibland inte vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela