smakensombaken.blogg.se

Overkligt

Publicerad 2019-07-18 21:28:13 i Allmänt,

Nu har det snart gått 6 dagar sedan Tom somnade in. Han fyllde 47 år den 5:e juli och gick bort precis en vecka efter det. Min relation till Tom försvann i takt med deras skiljsmässa och dom valde beslutet innan jul år 16. Sedan har jag varit undevikande emot honom pga hur han har varit, vilket jag nu känner att jag gärna hade ändrat för det spelar ingen roll hur du tycker andra personer beter sig du ansvarar ju för dig själv och hur du själv är ändå i slutändan. Visst jag själ till att vara irriterad på honom men jag borde ha berättat det i stället, det hade han uppskattat och det vet jag. Nu klandrar inte jag mig själv för det, jag var ju f.d svägerska men känner nu ändå att jag borde ha sagt tack till Tom sista samtalet, han tackade mig för min relation till barnen. Det var par dagar in i juni när han ringde och skulle säga godnatt till Theo. Nu känns det olustigt att han aldrig mer ska ringa. Och alla åren vi varit familj.
 
Jag minns den dagen dom flyttade ihop år 04, eller 05 och vi såg film på kvällen. Jag minns när Simone kom ut med sin kolik, det var tungt och att dom skulle studera, jobba samtidigt och jag var jämnt där för att hjälpa till med Simone. Det har varit självklart för mig att ställa upp så gör en familj. Jag minns första julen ihop, det var bara vi 3, sen kom alla barnen. Jag minns när han tog körkort och 5 år senare övningskörde vi. När han tog emot oss när Nellie skulle föda och sa: Men Nina du ska väl inte bära allt det drä fattar du väl med värkar. När Theo föddes och han dividerade med Sara som satt med världens värkar i hallen om var plånboken var. När vi var på tivoli och det första Tom gjorde var att åka värsta monsterkarusellen med sin vän, dom var helt gröna sedan. Jag minns första gången jag blev tjurig på honom. Vi båda var alltid hetsiga och Sara hamnade alltid i kläm för hon va den tysta och inåtvända. Jag minns det var Tom som drpg igång LCHF första gången, det var han som tog med mig på mitt första möte och startade senare en vänskap till andra människor som blev livsviktig för mig. Det skulle jag ha sagt tack för och att han tog med Andreas som resesällskap den där hösten 2010 när vi flyttade till Oslo och Tom skulle köra oss dit. Det blev början på min och Andreas relation som senare utvecklade sig hit. Jag har inga skuldkänslor, det är lätt att tänka i efterhand och jag vet att om han finns på "den andra sidan" så vet jag att han vet.
 
SJÄLVKLART är jag mest ledsen för mina syskonbarns skull. Det är en sorg att han aldrig får va med skolavslutningar, studenten, deras arbetskarriär som kommer, barn, ev giftemål osv. Det gör mig så ledsen att människor ska lida i cancer och att cancern gör så emot en. Jag tänker så mycket kring famjiljen som var och är. Tänkte jag skulle dela lita bilder på det jag har kvar. Synd så slängde jag min bärbara dator utan att spara bilder för par ås sedan där fanns det massor. Tingiling.
 
Här höll han i Elina för 6 år sedan
 
Titta Theo vad söt man vill bara äta upp honom, minns Tom kom dagen efter vi kom hem Sara jobbade men kom samma kväll vi kom hem för att hälsa, jag var så stolt över att få presentera inför min familj att Elina var född.
 
Dom här pluttarna var inte så stora heller
 
Åh jag minns jag tänkte tiden gick lågsamt här haha
 
Här firade vi jul ihop asså ser ni vilket busfrö Theo var? Han kommer alltid varit nummer ett på bus, andra plats Alice helt klart
 
Den här resan minns jag men hittar ingen bra bild på Sara eller Tom men vi hade jättekul. Alla var med och Elina var ett år.
 
Så road var hon i vagnen haha minns hon inte alls ville sitta där.
 
Det var mysigt att hänga den där dagen.
 
HAHAHA minns det fanns knappt några bilder på oss och vi skulle försöka få en haha gick sådär dom 5 bilderna som togs så kul
 
Den här julen minns jag för vi fick ses par dagar efter aftonen då vi hade magsjuka, här gosar dom Tom och Nellie.
 
På tal om Nellie har ni sett vad rund. Om en månad blir hon 4 år då ska jag lägga en bildserie. orkar inte lägga mer nu men lite nostalgi fick det bli
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela