smakensombaken.blogg.se

I mitt esse.

Publicerad 2019-03-26 10:53:29 i Allmänt,

Jag fick tvinga mig själv att sätta mig en stund nu för jag är i mitt esse idag. Mycket saker jag inte orkat ta tag i och så när jag väl börjar vill jag göra allt. Tvättat soffkläderna, gjort ordnig i skafferiet, dammsugat noga i soffan och under, samt flyttat runt på blommor, plockat osv.
 
Så ska jag nog försöka bestämma en summa nu som jag inte ska handla mer för än i mataffären. Där är jag expert på att handla nänmligen och såg nu en utmaning i skafferiet att jag vill prova sätta en maxgräns som vi under tiden äter upp det vi har. Vi hade t.ex hur mycket pasta och basmatiris men ingen bulgur, lite kul och MÄNGDER med fröer, Kan ju tro att vi har ett bo med massor av fåglar.
 
Känner det är mycket att ta tag nu. Jag och Nellie skulle behöva klippa oss, vårskor till barnen behövs, tvätta fönster, rensa bort varenda blomställe utomhus. Tänkte vi kan ingenting om blommor och vårt liv är tillräckligt fullproppad med saker att göra så det där med att ha en fin trädgård kanske kan vänta på par år och jag har dessutom noll intresse. Dessutom Alice pillomannen har redan plockat tre utav blommorna igår, fullt medveten om att det var ajjabajja att göra så, Vi måste boka tid för fästingsprutor och tror vi får nöja oss med att ta tjejerna först.
 
Kom på att vi har inga utemöbler och kanske inte blir några större möbler i år. Vi får kanske ha det lite rörigt första året innan man hinner spara ihop igen. Kanske Andreas kan ligga ute på jobb igen i höst vi får se. Värsta nackdelen med det är att jag är beroende att börja 06,00 på morgonen. Sen är det tufft att va hemma själv men för mig är det och kommer alltid vara överkomligt. 
 
Vi har ju gjort mycket också målat om och lagt golv hela övervåningen. Det är världens skillnad från hur det såg ut och Andreas är snart klar med trappen dessutom. Det renovering av köket kvar och den får vi ta när vi tar den. Det är fruktansvärt mycket vi vill göra men får ta en sak i taget. Känner det är skönt ändå att ungarna är så pass små och att vi har årskort på kolmården. Det tajmar sig bra allt ändå och vi ska va långlediga i sommar. Hoppas Elina ska släppa mer på sin rädlsa för katter så hon vågar gå ut mer. Både hon och Nellie får gå ut själva utanför då vi har lekplatsen på ena sidan av huset. Alice såklart dröjer ett år minst.
 
Ska forsätta nu innan Alice vaknar. Hon är hemma fast hon är under 38 för andra dagen. Varit så känslig så kan inte skicka henne. Hon har haft feber i 4 dagar allt mellan 38 till 40.7 så jag tror hon mår dåligt pga hon halkat efter med vätska och mat. En av biverkningarna på vätskebrist nämnligen är dåligt humör och tro mig när jag säger hon varit på riktigt dåligt humör så snackar vi om dunderblixt humör. Jag har inte ens fått trösta henne och hon har egentligen inte ens vetat varför hon är arg tror jag. Min lilla tjej. Tingiling
 
Föresten så tror jag vi är dom ända i hela området med flagstång, kul.
 
Två halvtrötta föräldrar. Kanske ska skriva när vi är utvilade pigga i stället hehe
 
Här däckade hon igår.
 
Nästan så jag inte ville flytta på henne men jo såklart gjorde jag det.
 
Elina hittade inte sin askungsklänning så hon bestämde sig för att göra en egen variant.
 
Och den här lilla mammagrisen till min förvåning sov i sin egna säng i natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela