smakensombaken.blogg.se

Vet inte hur många gånger.

Publicerad 2019-03-23 19:43:06 i Allmänt,

Jag vet inte hur många gånger jag tänkt att jag ska skriva men ändå inte gjort eller att jag varit påväg men inte tagit mig tid. Vi har bott här i Mantorp i tre månader och det känns som den tiden har gått väldigt fort. Just nu dessa veckor har allt varit rörigt med rutiner och den här veckan har varit mycket dåliga besked. Först ett cancerbesked som påverkar min familj och som gör mig otroligt ledsen att det händer och två dagar efter det fick jag reda att min mammas moster somnat in efter en strid med cancern. Det är inte många gånger jag använder ordet hatar men just cancer är verkligen passande för ordet hat och maktlöshet. Blir så otroligt ledsen för alla människor som blir drabbande. 
 
Så fick jag inte jobbet jag trodde jag skulle få och som verkligen skulle passa mig som handen i handsken. Det gjorde mig väldigt nerstämd, mycket tankar kring hur jag var på sista intervjun och vad jag hade kunnat förändra. Blev erbjuden städjobb på två olika ställen men vill inte byta inom städ igen. Tänker jag ska söka  inom andra yrken till hösten. Som plåster på såren blir jag ledig ändå 6 veckor i sommar och kanske finns det en annan väg att gå även om jag inte ser det nu. Får använda mig av sinnesrobönen i alla känslor, många gånger. Det är aldrig roligt att möta motgångar men oftast finns det nått att hämta ur dom.
 
Tycker allt gick från jättebra för par veckor sen till motigt på flera andra områden också bland annat ekonomin. Men vi har haft en del med renoveringar att göra och sjukdomar. Nellie som höll sig frisk nästan ett år har fått 2 omgångar med virus. Alice är inne på 3:e sen januari men hon är minst så det kommer bli glesare med tiden. Märker det på Elina och Nellie dom är dåliga ca 2-3 gånger om året max nu.Vi har haft oflyt och jag har gjort lite klantiga saker som ändå slutar bättre än vad det kunde ha gjort. 
 
Vi har det i helheten bra. Jag och Andreas ler en del åt Alice som pratar så mycket nu. Förut i dag var det verkligen inte stopp. Och det här har blommat ut på ett par veckor. Alla tjejer är i olika faser med sin charm och sina känslostormar. Mycket bråk framföralt mellan Elina och Nellie och jag tror det har med fasen dom är inne i. Kan känna igen Nellies bråk i från hur Elina var. Mycket orättvisa för Nellie med när hon vill saker som Elina får angående självständigheten. Hoppas dom ska få va friska nu så vi får lite rutiner igen. En sak som är bra att jag ändå hela tiden försöker hålla igång träniningen. Tingiling.
 
 
 Första viruset Alice åkte på var influensa i januari.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från sista tiden på dessa tre

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela